Rabo ClubSupport: Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

In deze coronatijd worden heel veel acties afgelast, maar gelukkig gaat de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie wel door. Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen.

Rabobank gelooft in de kracht van clubs. Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Een deel van de winst wordt daarom onder de deelnemende clubs en verenigingen verdeeld. Rabobank Amerstreek verdeelt dit jaar € 150.000,- onder de clubs en verenigingen, die lid zijn van Rabobank Amerstreek. Dit jaar hebben 340 clubs en verenigingen zich aangemeld voor Rabo ClubSupport Amerstreek. Hoeveel iedere vereniging krijgt, hangt af van het aantal stemmen ze krijgen. Elke stem is geld waard. Mogen wij ook dit jaar weer rekenen op die van jou? Kijk dan snel op www.Rabobank.nl/clubsupport.

Iedereen die lid is van Rabobank Amerstreek kan stemmen op ons uitbrengen. Als je een rekening hebt bij de Rabobank Amerstreek, kun je gratis lid worden. Als je nog geen lid bent, mag je dit jaar helaas niet stemmen, maar je kunt wel meteen lid worden, zodat je volgend jaar wel je stem mag uitbrengen.

Van 5 oktober 2020 tot 25 oktober 2020 kan er gestemd worden. Elk lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO) staat ingeschreven voor de actie. We hopen op jullie stemmen! Per persoon (vanaf 12 jaar) mag je ons koor 2 punten geven.
En als je nog stemmen over hebt: denk dan aan Zanggroep Cadans. GZO en Cadans hebben net als vorig jaar afgesproken om elkaar onderling aan te bevelen onder de achterban en op die manier elkaar te supporten.

Breng de Rabo ClubSupport actie onder de aandacht van familie en vrienden en vraag hen ook te stemmen op ons koor. De opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken we voor ons concert in de Basiliek in het najaar van 2021.

Hartelijk bedankt voor jullie support!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.