Concertagenda

A-concert agendaOp deze pagina tref je informatie over geplande uitvoeringen, concerten en koorreizen aan.

Deze informatie is bedoeld voor koorleden en tevens ten behoeve van de coördinatie binnen de Gemeente Oosterhout en planningen van andere muziekgezelschappen.

Wij proberen zo tijdig mogelijk de agenda op deze website te plaatsen en de informatie actueel te houden.


Toekomstplannen van GZO

De missie van GZO is unieke uitvoeringen met gekwalificeerde muziekstukken in Oosterhout realiseren en daarmee haar leden te inspireren en haar publiek te verrassen. Ons jubileumconcert op 16 april jl. was in alle opzichten geslaagd. We denken er met plezier aan terug en zijn al weer aan de slag met onze muzikale toekomstplannen. Die willen we graag met jullie delen.


Agenda

10 december 2023 – Kerstconcert

Allereerst hebben we zondag 10 december 2023 om 15:00 uur ons kerstconcert in de aula van het Oelbertgymnasium met een vernieuwd sfeervol programma van bekend en minder bekend kerstrepertoire. Onze kerstconcerten in onze repetitieruimte met aansluitend een kerstborrel in de Agora staan bekend om de mooie mix van muzikale kerstsfeer en feestelijke gezelligheid.

2024 – Concertprogramma

In 2024 gaan we een concertprogramma uitvoeren met een uitgebalanceerde selectie van oratorium- en operakoren. We denken daarbij aan een selectie van werken van Händel, Rameau, Bizet, Mozart, Puccini, Gershwin, Orff en Elgar. Zodra het programma is samengesteld, vind je dat op onze website.

Met dat doel voor ogen zijn dirigent, muziekcommissie en bestuur altijd in overleg over onze muzikale toekomstplannen. Graag willen we onze planning met jullie delen.

Meer informatie:
Contact: Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het secretariaat.

Reacties zijn gesloten.