Concertagenda

A-concert agendaOp deze pagina tref je informatie over geplande uitvoeringen, concerten en koorreizen aan.

Deze informatie is bedoeld voor koorleden en tevens ten behoeve van de coördinatie binnen de Gemeente Oosterhout en planningen van andere muziekgezelschappen.

Wij proberen zo tijdig mogelijk de agenda op deze website te plaatsen en de informatie actueel te houden.


Toekomstplannen van GZO

De missie van GZO is unieke uitvoeringen met gekwalificeerde muziekstukken in Oosterhout realiseren en daarmee haar leden te inspireren en haar publiek te verrassen.

Met dat doel voor ogen zijn dirigent, muziekcommissie en bestuur altijd in overleg over onze muzikale toekomstplannen. Graag willen we onze planning met jullie delen.


Agenda


Voorjaar 2023 – GZO VOORJAARSCONCERT ST. JANSBASILIEK

GZO heeft eind 2019 besloten een groot klassiek concert te plannen in november 2020 met twee klassieke werken van hoog niveau, die al zeker 5 jaar niet zijn uitgevoerd in Oosterhout en bekend en geliefd zijn bij ons publiek. Het gaat om Messa di gloria van Giacomo Puccini en Te Deum van Antonín Dvořák. Omdat dit religieuze werken zijn, hebben we ervoor gekozen deze uit te voeren in de St. Jansbasiliek te Oosterhout met orkest en solisten. In eerste instantie was dit concert i.v.m. COVID-19 uitgesteld naar zondag 15 mei 2022. Door de lock down werd de nog beschikbare repetitietijd veel te kort en heeft het bestuur moeten beslissen om het concert weer te verplaatsen naar het voorjaar van 2023. Details hierover volgen zo snel mogelijk.

Meer informatie:
Contact: Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het secretariaat.

Reacties zijn gesloten.