Kennismaking

f-animatie-muzieknotenlAltijd al willen zingen?

Muziek maken is een geweldige manier om je gevoel uit te drukken. Zingen is leerzaam en ontspannend. Tijdens koorrepetities ben je geconcentreerd bezig en is er geen moment dat je aan de dagelijkse beslommeringen denkt. Daarbij is zingen gezond voor lijf en longen.

Je leert onder deskundige leiding van dirigent Herman Kofflard je ademhaling te regelen en je stem te gebruiken. Al snel merk je dat je beter kunt zingen dan je misschien zelf dacht. Samen mooie klanken maken werkt verslavend!

Ons repertoire is klassiek gericht. Onder “koorhistorie” zie je wat wij gezongen hebben en onder “nieuws” staat waar we op dit moment mee bezig zijn.

We nodigen je graag uit om een paar keer mee te komen zingen of om te luisteren en om de sfeer te proeven. Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de aula van het Oelbert Gymnasium in Oosterhout. Na de repetitie gaat de bar open en is er tijd voor een drankje.

Bel wel even met het secretariaat, zodat we op je komst kunnen rekenen. Het telefoonnummer is 06 55333715. Al je vragen beantwoorden we graag.

Je bent van harte welkom.

Met muzikale groeten,

Het bestuur van Gemengd Zangkoor Oosterheide


Meer informatie:
Koorhistorie
Nieuws
Contactgegevens

 

Reacties zijn gesloten.