Sponsoren

Ruud Schoenmakers Tentenverhuur

Voor feesten en partijen kunt u bij ons proffesionele tenten, stretch tenten en pagode tenten huren. Wij bouwen de tenten op en breken ze voor u af. Laat uw ruimte feestelijk aankleden met decoraties zoals een bar, feestverlichting en springkussen. Lees meer ….


De Enk Groen & Golf B.V.

Genieten van groen in een klein land, het buitenleven als bron van plezier en ontspanning, daar hebben we bij de Enk Groen & Golf ons dagelijks werk van gemaakt. Wegdromen op een daktuin, picknicken in het park of een ommetje maken door de bedrijfstuin. Werken, sporten, recreëren; met goed aangelegd en onderhouden groen wordt alles mooier. Lees meer ….


Van der Heijden Optiek

Van der Heijden Optiek staat garant voor goede oogzorg. Tevens bent u ook op uw plek als u op zoek bent naar de mooiste zonnebril of bril. U heeft maar twee ogen en die moeten met goede zorg worden behandeld. Met deze gedachten adviseren zij u zo optimaal mogelijk. Optometristen en betrouwbare apparatuur staan garant voor de juiste analyse en een innovatieve oplossing. Of het nu om brillenglazen,
monturen of pasvorm gaat. Wilt u de collectie met uw eigen ogen zien? Ga dan langs bij van der Heijden Optiek in Oosterhout.
Lees meer ….


HMF Sound & Light

HMF sound & light is gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid. Voor ieder evenement, van groot tot klein. Lees meer ….


f-logo-bloembinders

J&L BLOEMBINDERS

Bloemen bestellen zakelijk of privé, voor een verjaardag, een jubileum of zomaar. Lees meer ….


f-logo-gem-oosterhout

Gemeente Oosterhout

Doelstelling subsidiebeleid voor cultuur in de gemeente Oosterhout: Het bevorderen van een gevarieerd en hoogwaardig aanbod van cultuur en evenementen, het ondersteunen van kwetsbare vormen van kunst en cultuur en het behoud van het cultureel erfgoed in de stad (inclusief het beheer van collecties). Lees meer ….


F-LOGO-iarf

Ingenieurs- en adviesdiensten Rob Froeling

iaRF levert werktuigbouwkundige ingenieurs- en adviesdiensten. Hierbij hebben wij als doelstelling om een goede en flexibele dienstverlenende organisatie op te bouwen die actief is op het gebied van (werktuigbouwkundig) tekenen en ontwerpen zoals; het maken van technische berekeningen en het uitbrengen van een technisch advies. Lees meer ….


f-logo-rabo

Rabobank

Cultuursponsoring: De Rabobank is al vele jaren als grote sponsor actief in de culturele sector. Door samen te werken met vooraanstaande culturele partners maken wij cultuur toegankelijker, voor iedereen! Lees meer ….


AKD

AKD | advocaten, notarissen, belastingadviseurs

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met 220 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving.
Lees meer …..


Lauran van Hal, Lashoot

Lauran van Hal, de enthousiaste vakfotograaf, staat voor professionele kwaliteit, eerlijke prijzen en werk dat precies naar uw wens is! Voor een fotoshoot, bedrijfsfotografie, trouwrapportage of cursus fotografie is dit het juiste adres.
Lees meer ….


Ton Pas webdesign

Voor het realiseren of onderhouden van een website in het cms Joomla of WordPress.
Lees meer ….


Reacties zijn gesloten.