Sponsoren

 

Ruud Schoenmakers Tentenverhuur
Voor feesten en partijen kunt u bij ons proffesionele tenten, stretch tenten en pagode tenten huren. Wij bouwen de tenten op en breken ze voor u af. Laat uw ruimte feestelijk aankleden met decoraties zoals een bar, feestverlichting en springkussen. Lees meer ….


Jan van Dongen Fotografie Weert
Jan van Dongen Fotografie is gevestigd in Weert en verzorgt uw foto opdrachten op locatie of in eigen studio. Naast natuur- en reportagefotografie heeft hij zich gespecialiseerd in portretfotografie voor particulieren en bedrijven. Ook voor het ontwerpen en produceren van fotoboeken bent u bij hem op het juiste adres. Dijkerpeelweg 22, 6006 VE WEERT, T: 06 53 65 39 01, lees meer …


De Enk Groen & Golf B.V.
Genieten van groen in een klein land, het buitenleven als bron van plezier en ontspanning, daar hebben we bij de Enk Groen & Golf ons dagelijks werk van gemaakt.
Wegdromen op een daktuin, picknicken in het park of een ommetje maken door de bedrijfstuin. Werken, sporten, recreëren; met goed aangelegd en onderhouden groen wordt alles mooier. lees meer


Van der Heijden Optiek
Van der Heijden Optiek staat garant voor goede oogzorg. Tevens bent u ook op uw plek als u op zoek bent naar de mooiste zonnebril of bril. U heeft maar twee ogen en die moeten met goede zorg worden behandeld. Met deze gedachten adviseren zij u zo optimaal mogelijk. Optometristen en betrouwbare apparatuur staan garant voor de juiste analyse en een innovatieve oplossing. Of het nu om brillenglazen, monturen of pasvorm gaat. Wilt u de collectie met uw eigen ogen zien? Ga dan langs bij van der Heijden Optiek in Oosterhout. lees meer


HMF Sound & Light
HMF sound & light is gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid. Voor ieder evenement, van groot tot klein.

 


 

f-logo-bloembindersJ&L BLOEMBINDERS
Bloemen bestellen zakelijk of privé, voor een verjaardag, een jubileum of zomaar.

 


f-logo-busselTheater De Bussel te Oosterhout
Hét theater voor muziekuitvoeringen, dans-, cabaret- – toneel en filmvoorstellingen.


f-logo-censor

Censor
Een betrouwbare partner in duurzaam verbeteren.
Censor traint, coacht, adviseert, ontwikkelt, verandert, en verbetert  kleinere en grotere organisaties in bedrijfsbranches en overheidsbranches, in profit en non-profit sectoren, en in langere en kortere trajecten.


f-logo-dunlop-hiflexDunlop Hiflex
Onze belangrijkste activiteiten liggen op het gebied van de assemblage van drukleidingen. Bij niet alledaagse toepassingen helpen we klanten bij het vinden van de beste oplossing. We bieden klanten steeds de ondersteuning die nodig en gewenst is bij onderhoud, vernieuwing of uitbreiding van hydraulische installaties.


f-logo-ernst&vingerhoedErnst & Vingerhoed, Everdenberg 53, 4902 TT Oosterhout
Ernst & Vingerhoed is een administratie- en advieskantoor dat uw administratieve en fiscale zaken uit handen neemt. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, maar verlenen ook diensten aan particulieren.


f-logo-gem-oosterhoutGemeente Oosterhout
Doelstelling subsidiebeleid voor cultuur in de gemeente Oosterhout: Het bevorderen van een gevarieerd en hoogwaardig aanbod van cultuur en evenementen, het ondersteunen van kwetsbare vormen van kunst en cultuur en het behoud van het cultureel erfgoed in de stad (inclusief het beheer van collecties).


F-LOGO-iarfIngenieurs- en adviesdiensten Rob Froeling
iaRF levert werktuigbouwkundige ingenieurs- en adviesdiensten. Hierbij hebben wij als doelstelling om een goede en flexibele dienstverlenende organisatie op te bouwen die actief is op het gebied van (werktuigbouwkundig) tekenen en ontwerpen zoals; het maken van technische berekeningen en het uitbrengen van een technisch advies.


f-logo-kunstbalieKunstbalie
Kunstbalie wil de cultuurdeelname van alle Brabanders vergroten. Dit doen wij omdat een culturele levensloop belangrijk is voor de ontwikkeling van elk mens. Kunstbalie biedt inhoudelijk advies, legt verbindingen tussen organisaties en sectoren en ondersteunt  initiatieven en projecten met financiële middelen.
Dit doen wij in de sectoren cultuureducatie en amateurkunst. Kunstbalie werkt in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.


f-logo-podiumkunstenFonds Podiumkunsten
Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds in Nederland voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.


f-logo-poppelVan Poppel verlichting b.v.
Al ruim 60 jaar is Van Poppel een vertrouwde naam in verlichting. In de meest ruime zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuwe lamp, advies op maat of de installatie van complete systemen; Van Poppel Verlichting heeft alle kennis en ervaring om u op verlichtingsgebied naar volle tevredenheid te bedienen.


f-logo-prins-bernardPrins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuurprojecten door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Werkterreinen: muziek, theater, beeldende kunst, monumentenzorg, geschiedenis, letteren , natuur.


f-logo-raboRabobank
Cultuursponsoring: De Rabobank is al vele jaren als grote sponsor actief in de culturele sector. Door samen te werken met vooraanstaande culturele partners maken wij cultuur toegankelijker, voor iedereen!


f-logo-robbeRobbe Financiële Raadgevers
Adviesburo Robbe BV heeft ruim veertig ervaren specialisten die goed thuis zijn op de verschillende financiële markten.  Verzekeringen, fiscale vragen, juridische vragen, hypotheken, spaar- en beleggingsplannen: alles onder één dak! Gemakkelijker kan het niet.f-logo-stroomversnellingsfoStroomversnellingfonds

Uw vereniging heeft een vernieuwend project. Uw wijk heeft behoefte aan een buurthuis. Prachtige initiatieven, maar er is geen geld. Met het Stroomversnellingsfonds ondersteunen wij initiatieven die onze omgeving ten goede komen. Onze hulp kan bestaan uit: kennis; ervaring; begeleiding, een geschikte ruimte; een financiële bijdrage.


f-logo-thegraThegra Tracomex
Thegra Tracomex B.V. is gevestigd in Oosterhout. Tracomex B.V. en Thegra B.V. maken sinds 2007 onderdeel uit van de TTH-groep, een internationale handelsmaatschappij in agrarische grondstoffen bestemd voor de menselijke consumptie, mengvoeder-, petfood- en biomassa-industrie.


f-logo-van-der-lindenAutobedrijf P. van der Linde VOF,
Autombedrijf P. van der Linden, Edisonstraat te Breda, biedt ondermeer reparatie, service en onderhoud van uw personenauto em lichte bedrijfswagens. Daarnaast kopen en veropen wij zowel nieuwe auto’s als occassions en adviseren en bemiddelen wij bij lease en financiering.


AKD

AKD | advocaten, notarissen, belastingadviseurs
Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met 220 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Lees meer …..


Engineering, Budgettering en Realisatie van Staalconstructies
Een staalconstructie ontwikkelen, ontwerpen, leveren en monteren? Engineering, Budgettering en Realisatie van Staalconstructies zijn bij EBRS in één hand. De combinatie van ontwerp en uitvoering van EBRS bespaart u tijd en kosten. Sterkteberekeningen en constructietekeningen zijn bij EBRS inclusief een kostenraming voor fabricage en montage. Lees meer ….


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.