Sponsoren


Rietveld Bloemen & Wonen

Uw bloemist / stylist  in Oosterhout. De winkel is trendsettend op het gebied van bloemen, planten en interieur decoratie. Hierdoor slaagt u bij Rietveld Bloemen & Wonen altijd voor een mooi boeket, een indrukwekkend relatiegeschenk of een eyecatcher voor uw interieur.
Lees meer ….


Werkina Werkendam

Werkina levert complete elektrische installaties in tal van maritieme sectoren. Naast motorbediening bieden zij ook nautische apparatuur, AC / luchtbehandeling, tankmeting en -alarmering, en entertainmentsystemen.
Lees meer ….


Stichting Marguérite Antoinette

De stichting heeft ten doel het geven van financiële ondersteuning aan:

  • instellingen met name werkzaam op het gebied van charitas, cultureel en natuurbescherming;
  • begaafde jonge mensen voor het stimuleren van hun culturele activiteiten;
  • minder- of zwakbegaafde mensen ter bevordering van hun eigen positie in de samenleving en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

Lees meer ….


De Enk Groen & Golf B.V.

Genieten van groen in een klein land, het buitenleven als bron van plezier en ontspanning, daar hebben we bij de Enk Groen & Golf ons dagelijks werk van gemaakt. Wegdromen op een daktuin, picknicken in het park of een ommetje maken door de bedrijfstuin. Werken, sporten, recreëren; met goed aangelegd en onderhouden groen wordt alles mooier.
Lees meer ….


HMF Sound & Light

HMF sound & light is gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid. Voor ieder evenement, van groot tot klein. 
Lees meer ….


f-logo-gem-oosterhout

Gemeente Oosterhout

Doelstelling subsidiebeleid voor cultuur in de gemeente Oosterhout: Het bevorderen van een gevarieerd en hoogwaardig aanbod van cultuur en evenementen, het ondersteunen van kwetsbare vormen van kunst en cultuur en het behoud van het cultureel erfgoed in de stad (inclusief het beheer van collecties). 
Lees meer ….


f-logo-rabo

Rabobank

Cultuursponsoring: De Rabobank is al vele jaren als grote sponsor actief in de culturele sector. Door samen te werken met vooraanstaande culturele partners maken wij cultuur toegankelijker, voor iedereen! 
Lees meer ….


AKD

AKD | advocaten, notarissen, belastingadviseurs

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met 220 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving.
Lees meer …..


Lauran van Hal | LaShoot

Lauran van Hal, de enthousiaste vakfotograaf, staat voor professionele kwaliteit, eerlijke prijzen en werk dat precies naar uw wens is! Voor een fotoshoot, bedrijfsfotografie, trouwrapportage of cursus fotografie is dit het juiste adres.
Lees meer ….


Ton Pas webdesign

Voor het realiseren of onderhouden van een website in het cms Joomla of WordPress.
Lees meer ….


Reacties zijn gesloten.