Rabo Clubsupport actie 2021

Van 4 oktober tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete vereniging in het kader van de Rabobank Clubsupport Campagne. Leden van Rabobank Amerstreek zijn in de gelegenheid om stemmen uit te brengen voor de verdeling van een campagne pot van meer dan € 100.000 over allerlei culturele en maatschappelijke initiatieven in Oosterhout en omstreken.

Is iemand nog geen lid, maar wel klant van Rabobank Amerstreek? Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/amerstreek, onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’. Dit jaar meestemmen lukt dan niet meer, maar een volgende keer rekenen we graag op jouw steun!

Vraag ook familie en kennissen die in het gebied van Rabobank/Amerstreek wonen op ons te stemmen. De koren Gemengd Zangkoor Oosterheide, Chordanova en Oosterhouts Mannenkoor hebben zich bij de Rabobank aangemeld om mee te dingen naar een deel van deze pot. De drie koren roepen hun leden uiteraard op om hun stem uit te brengen op het eigen koor.

Ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op een bepaald doel mogen worden uitgebracht. Met deze 5 stemmen kun je dus ten minste drie doelen begunstigen. In verband hiermee hebben de drie koren de koppen bij elkaar gestoken. Wij roepen gezamenlijk al onze leden op om hun (2+2+1) stemmen naar eigen voorkeur uit te brengen op de drie koren. Als het goed is levert dat een voordeel op voor alle drie de koren.

Wij gunnen heel veel aangemelde initiatieven een leuke bijdrage uit de pot, maar doen graag ons best om de bijdrage voor ons eigen koor zo groot mogelijk te maken.

Heb je familie, buren of bekenden die lid zijn van Rabobank Amerstreek, maak hen dan attent op deze actie.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking. Elke stem levert een bedrag op.

Gerrie van Bree, voorzitter Gemengd Zangkoor Oosterheide

Nico de Voogt, voorzitter Chordanova

Ad van Dongen, penningmeester Oosterhouts Mannenkoor

Reacties zijn gesloten.