Vrienden van GZO

Beste muziekliefhebber,

Sinds september 2016 is Herman Kofflard onze dirigent. Herman heeft een indrukwekkende staat van dienst in de muziekwereld, als docent en mentor van conservatoriumstudenten en als artistiek leider van grote en kleine koren en orkesten.
Herman repeteert met ons op aimabele en voortvarende wijze. Hij haalt met gevarieerde oefeningen onze muzikale kwaliteiten boven en voegt deze samen tot een homogene, warme koorklank. We genieten van zijn prettige en deskundige repetitiestijl en de eerste resultaten zijn veelbelovend.

Zingen is de passie van onze koorleden! Wij willen die passie ook graag op anderen overbrengen. Naast kleinere optredens voeren wij jaarlijks een groot concert uit. Velen van u hebben al vaker uitvoeringen van ons bezocht en we kunnen bouwen op een grote groep trouwe supporters.
Maar…..concerten kosten veel geld en hoewel alles door leden en vrijwilligers wordt georganiseerd, is het huren van kerk of theater een grote kostenpost. Ook solisten en begeleiding kosten geld.

In de praktijk blijkt dat commerciële sponsoring door bedrijven steeds moeilijker wordt. Daarom benaderen wij u, omdat we denken dat u wellicht interesse heeft om ‘Vriend van GZO’ te worden. Vrienden van GZO steunen ons met een jaarlijks bedrag vanaf € 24,- per jaar (meer mag ook, graag zelfs).

Wij zijn blij met onze Vrienden van GZO en daarom bedenken we ieder jaar leuke acties voor hen.
Als ‘Vriend van GZO’ houden we u in een vroeg stadium op de hoogte van ons concertprogramma.

Alvast een voorproefje:

  • Op zondag 19 november 2017 zingen we koorwerken uit de Engelse romantiek.
  • In 2018 bestaat ons koor 45 jaar en willen we groots uitpakken. Hoe? Dat is nog een verrassing!

 

Met muzikale groet,

Het Bestuur van Gemengd Zangkoor Oosterheide,

Gerrie van Bree
voorzitter

Stuur ons een mail met uw contactinformatie: bericht aan het bestuur

aanmeldformulier Vrienden van GZO

 

 

Reacties gesloten