Vrienden van GZO

Beste muziekliefhebber,

Zingen is de passie van onze koorleden! Wij willen die passie ook graag op anderen overbrengen. Naast kleinere optredens voeren wij jaarlijks een groot concert uit. Velen van u hebben al vaker uitvoeringen van ons bezocht en we kunnen bouwen op een grote groep trouwe supporters. Maar…..concerten kosten veel geld en hoewel alles door leden en vrijwilligers wordt georganiseerd, vormen het contracteren van goede solisten en begeleidende musici en het huren van een geschikte concertlocatie een grote kostenpost.
In de praktijk blijkt dat commerciële sponsoring door bedrijven steeds moeilijker wordt. Daarom benaderen wij u, omdat we denken dat u wellicht interesse heeft om ‘Vriend van GZO’ te worden. Vrienden van GZO steunen ons met een jaarlijks bedrag vanaf € 24,- per jaar (meer mag ook, graag zelfs).

Wij zijn blij met onze Vrienden van GZO en daarom bedenken we ieder jaar leuke acties . Als ‘Vriend van GZO’ houden we u in een vroeg stadium op de hoogte van ons concertprogramma.

Zo gaan we donderdagavond, 15 maart 2018, in Theater de Bussel onze medewerking verlenen aan de professionele productie: ’Vivaldi Code rood’, een theaterconcert naar aanleiding van De Vier Jaargetijden van Vivaldi. We zijn hiervoor gevraagd door altvioliste Esther Apituley. In de tijd van Vivaldi klopten de seizoenen nog. Er waren Winters, Zomers, Lentes en Herfsten. Vivaldi Code Rood gaat uit van het tegenovergestelde idee: seizoenen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Er wordt gespeeld met het klimaat, de verandering van hoge en lage druk, van regen en zonneschijn, van bliksem en ondraaglijke hitte. Zoals het weer, zoals ons humeur, zoals het leven. Niet doorsnee, maar extreem.

In 2018 bestaat ons koor 45 jaar en zullen we naast wat kleinere optredens, ter afronding van ons lustrumjaar het ‘Requiem van Mozart’ gaan uitvoeren in de Sint-Jansbasiliek op zondagmiddag, 3 februari 2019. Noteer de data vast in de agenda. GZO waardeert uw vriendschap zeer en ziet u graag op haar concerten.

Met muzikale groet,

Het Bestuur van Gemengd Zangkoor Oosterheide,

Gerrie van Bree
voorzitter

Stuur ons een mail met uw contactinformatie: bericht aan het bestuur

aanmeldformulier Vrienden van GZO

 

 

Reacties gesloten.