Vrienden van GZO

Beste muziekliefhebber,

Zingen is de passie van onze koorleden! Wij willen die passie ook graag op anderen overbrengen. Naast kleinere optredens voeren wij jaarlijks een groot concert uit. Velen van u hebben al vaker uitvoeringen van ons bezocht en we kunnen bouwen op een grote groep trouwe supporters. Maar…..concerten kosten veel geld en hoewel alles door leden en vrijwilligers wordt georganiseerd, vormen het contracteren van goede solisten en begeleidende musici en het huren van een geschikte concertlocatie een grote kostenpost.

In de praktijk blijkt dat commerciële sponsoring door bedrijven steeds moeilijker wordt. Wellicht heeft u interesse om ‘Vriend van GZO’ te worden. Vrienden van GZO steunen ons met een jaarlijks bedrag vanaf € 24,- per jaar (meer mag ook, graag zelfs).

Wij zijn blij met onze Vrienden van GZO en daarom bedenken we ieder jaar leuke acties . Als ‘Vriend van GZO’ houden we u in een vroeg stadium op de hoogte van ons concertprogramma.

Op zaterdagmiddag 14 december 2019 organiseert GZO weer een Kerstconcert in de aula van het Oelbert Gymnasium (onze repetitieruimte).

Noteer de datum vast in de agenda. GZO waardeert uw vriendschap zeer en ziet u graag op haar concerten.

Met muzikale groet,

Het Bestuur van Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO),

Gerrie van Bree
voorzitter

Stuur ons een mail met uw contactinformatie: bericht aan het bestuur

aanmeldformulier Vrienden van GZO

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.