Sponsorbrief

 

Wellicht hebt u al eens kennis gemaakt met ons koor, dat al vele jaren grote uitvoeringen verzorgt. De laatste jaren waren dat naast de opera Aida van Verdi o.a. het Stabat Mater van Dvorák, de opera Nabucco van Verdi en het Requiem van Verdi.

In 2014 hebben wij, ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum, Canzoniere uitgevoerd. Met steun van ondermeer het Fonds Podiumkunsten is dit werk speciaal voor ons koor door Roel van Oosten gecomponeerd.

Wij treden ondermeer op in Theater de Bussel, de St. Jans-basiliek en andere kerken.

Om deze grote uitvoeringen mogelijk te maken kunnen wij niet zonder sponsoren. De hoge kosten van deze uitvoeringen worden met name bepaald door het aantrekken van een orkest en solisten.

Wij doen dan ook een beroep op het bedrijfsleven om ons te helpen onze doelstelling -het ieder jaar verzorgen van een groot concert- te realiseren.

Wij hebben sponsoren ook het nodige te bieden in de vorm van:

  • Vermelding van uw bedrijfsnaam in het programmaboekje van het betreffende concert;
  • Uw bedrijfs-logo op onze website met een link naar uw website;
  • Projectie van uw logo voorafgaand aan en in de pauze van het concert (indien mogelijk).

Uiteraard zal er aan hoofdsponsors meer geboden worden. Als bedrijf heeft u een eigen contactpersoon binnen het Gemengd Zangkoor Oosterheide. U houdt contact met één van de leden van de zogenaamde sponsorcommissie. Dat is voor iedereen prettig en duidelijk.

Wij rekenen graag op uw steun en medewerking en bedanken u daarvoor alvast van harte.

 

De Sponsorcommissie


Meer informatie:
Contactgegevens

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.