Concertagenda

Toekomstplannen van GZO:

De missie van GZO is unieke uitvoeringen met gekwalificeerde muziekstukken in Oosterhout realiseren en daarmee haar leden te inspireren en haar publiek te verrassen.

Met dat doel voor ogen zijn dirigent, muziekcommissie en bestuur altijd in overleg over onze muzikale toekomstplannen. Graag willen we onze planning met jullie delen.

7 juli 2019 – Zomerconcert Oosterhout
Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO) bezingt op zondagmiddag 7 juli 2019 de romantiek met liederen van Brahms, Schumann en Dvořák in de Vredeskerk te Oosterhout. Aanvang 15:00 uur. Dirigent is Herman Kofflard en pianist Ben Martin Weijand. Kaarten zijn verkrijgbaar via het secretatiaat van GZO.
Lees meer …

2 november 2019 – Bevrijdingsconcert Oosterhout
We zijn uitgenodigd om op te treden tijdens de bevrijdingsfestiviteiten rond 75 jaar Bevrijding van Oosterhout. We vinden het een eer dat we deze festiviteiten mogen opluisteren. We nemen deel aan het Bevrijdingsconcert op zaterdagavond 2 november in de Bussel, samen met KMO (Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout) en De Nachtegalen. Kaarten zijn nu al via De Bussel te koop voor € 19,- per stuk.

14 december 2019 – Kerstconcert Oosterhout
Op zaterdagmiddag 14 december organiseren we weer een sfeervol kerstconcert in de aula van het Oelbert Gymnasium (onze repetitieruimte) met een gezellige kerstborrel.

Meer informatie volgt ….

 

 

Reacties gesloten.