Concertagenda

Toekomstplannen van GZO:

De missie van GZO is unieke uitvoeringen met gekwalificeerde muziekstukken in Oosterhout realiseren en daarmee haar leden te inspireren en haar publiek te verrassen.

Met dat doel voor ogen zijn dirigent, muziekcommissie en bestuur altijd in overleg over onze muzikale toekomstplannen. Graag willen we onze planning met jullie delen.

2 november 2019 – Bevrijdingsconcert Oosterhout

We zijn uitgenodigd om op te treden tijdens de bevrijdingsfestiviteiten rond 75 jaar Bevrijding van Oosterhout. We vinden het een eer dat we deze festiviteiten mogen opluisteren. We nemen deel aan het Bevrijdingsconcert op zaterdagavond 2 november in de Bussel, samen met KMO (Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout) en De Nachtegalen. Kaarten zijn nu al via De Bussel te koop voor € 19,- per stuk. Meer info

14 december 2019 – Kerstconcert Oosterhout

Op zaterdagmiddag 14 december organiseren we weer een sfeervol kerstconcert in de aula van het Oelbert Gymnasium (onze repetitieruimte) met een gezellige kerstborrel.

Volgend jaar organiseren we een najaarsconcert met ensemble en solisten. GZO voert dan de Messa di Gloria van Puccini en het Te Deum van Dvorák uit.

Meer informatie volgt ….

 

Reacties gesloten.