2011 Trees Verhoogt – Gouden Broche

 

F-2011-trees-01Trees Verhoogt is donderdagavond 22 september jl. tijdens de repetitie van het Gemengd Zangkoor Oosterheide in het zonnetje gezet. Uit handen van burgemeester Stefan Huisman ontving zij de gouden broche van de gemeente Oosterhout. Zij kreeg deze onderscheiding vanwege haar grote verdiensten voor de Oosterhoutse samenleving. Trees Verhoogt is sinds 1975 lid van het Gemengd Zangkoor Oosterheide.Bron: BN DeStem- 23 september 2011

GOUDEN BROCHE VOOR TREES VERHOOGT

OOSTERHOUT – Trees Verhoogt heeft gisteravond uit handen van burgemeester Stefan Huisman de gouden broche van de gemeente Oosterhout ontvangen.

Dat gebeurde in buurthuis Heidehof vanwege haar jarenlange inzet voor onder meer het Gemengd Koor Oosterheide, waar ze sinds 1975 lid van is. Ook vervulde ze tussen 1988 en 1997 en ook van 2000 tot 2008 diverse bestuursfuncties, zoals het penningmeesterschap.

Sinds 1997 maakt ze deel uit van de muziekcommissie, die bepaalt welke muziekstukken worden ingestudeerd. Ook is ze actief bij de aanschaf van de muziek, maakt ze programmaboekjes en is ze lid van de reiscommissie van het koor.

In 2000 een van de oprichters van gemengd koor Vocetta, was ze in de jaren tachtig dirigent van bejaardenkoor Oosterheem en in de jaren vijftig akela bij de scouting. Ook verzorgt ze lezingen tijdens diensten in de Verrijzenisparochie.


Meer informatie:
Foto’s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.