Concertagenda

 

 

In 2018 bestaat het GZO 45 jaar. In dit lustrumjaar verzorgen we meerdere (gast)optredens.

 


Vivaldi Code Rood – donderdag 15 maart 2018

Op verzoek van altvioliste Esther Apituley, werken we mee aan haar voorstelling “Vivaldi Code Rood” op donderdagavond, 15 maart 2018, in Theater De Bussel.

Geïnspireerd op verschillende werken van Vivaldi ontwikkelde altvioliste Esther Apituley samen met regisseur en schrijver Ko van den Bosch Vivaldi Code Rood, een theaterconcert naar aanleiding van De Vier Jaargetijden van Vivaldi. In de tijd van Vivaldi klopten de seizoenen nog. Er waren Winters, Zomers, Lentes en Herfsten. Vivaldi Code Rood gaat uit van het tegenovergestelde idee: seizoenen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Er wordt gespeeld met het klimaat, de verandering van hoge en lage druk, van regen en zonneschijn, van bliksem en ondraaglijke hitte. Zoals het weer, zoals ons humeur, zoals het leven. Niet doorsnee, maar extreem.

Info en toegangsbewijzen bestellen: info Theater De Bussel

Info: Programma’s Altvioliste Esther Apituley

Info: stichting Viola-Viola/


Requiem, Mozart – 3 februari 2019

We sluiten het lustrumjaar van GZO af met een concert in de Basiliek op zondagmiddag, 3 februari 2019, waarin het Requiem van Mozart (Kv626) op het programma staat. Vanaf januari 2018 starten de repetities en belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden bij het secretariaat als nieuw (aspirant)lid of als gastzanger. Kom eens vrijblijvend kennismaken en sfeerproeven op donderdagavond in het Oelbert tussen 20 uur en 22 uur. Meld je vooraf even aan bij het secretariaat, dan kunnen we zorgen voor een goede ontvangst. Als je besluit mee te gaan doen wordt, op basis van een stemtest, door onze dirigent bepaald bij welke partij je hoort.

Aanmelden als nieuw koorlid en/of gastzanger –  contact

Meer informatie volgt 

Reacties gesloten