Concertagenda

Concert in De Bussel – 19 november 2017

Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO) concerteert op zondagmiddag, 19 november 2017, om 15.00 uur in de grote zaal van Theater de Bussel in Oosterhout. GZO zingt werken uit de Engelse Late Romantiek onder begeleiding van het Möbius Ensemble Tilburg en Ben Martin Weijand aan de vleugel. De algehele leiding ligt in handen van de dirigent van GZO: Herman Kofflard.

Het Ensemble opent het concert met Elgars Serenade For Strings In E Minor, Opus 20. GZO zingt deel 1,2,4 en 5 uit In Windsor Forest van R. Vaughan Williams. Niek Baar, een jong talent, speelt de vioolsolo in The Lark Ascending. Na de pauze zingt GZO Spanish Serenade en From the Bavarian Highlands van Sir E. Elgar.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en via telefonische of internet-reservering bij Theater De Bussel en kosten € 22,50 per stuk incl. garderobe, programmaboekje, en pauzedrankje (koffie/thee/fris).

Vrienden van GZO kunnen twee kaarten per vriend reserveren via het secretariaat van GZO en ontvangen € 2,50 korting per kaart. Wie zich voor 1 november 2017 aanmeldt als Vriend van GZO 2018 en minimaal € 24 overmaakt, mag van dit aanbod gebruik maken.

 

GZO geeft op zondag 19 november 2017 ’s-middags een concert in theater de Bussel in Oosterhout en brengt werk van Engelse componisten ten gehore daarbij begeleid door het Möbius Ensemble Tilburg (van Carl van Kuijck) en pianobegeleiding van Ben Martin Weijand,

 


Kaartverkoop en Entreebewijzen

De kaartverkoop loopt via Theater De Bussel en via de koorleden. Naar de site van De Bussel
De entree is Euro 22,50 inclusief garderobe, programmaboekje en pauzedrankje.
Entreebewijzen met korting voor VRIENDEN VAN GZO zijn via het secretariaat beschikbaar …
In 2018 vieren we ons 45 jarig jubileum met een uniek concert.

 

 

Meer informatie volgt 

Reacties gesloten