Persberichten

Op deze pagina worden actuele persberichten over nog uit te voeren concerten ten behoeve van “de pers” geplaatst.


Oosterheidekoor geeft kerstconcert met nieuwe dirigent Herman Kofflard

GZO viert haar eerste optreden met Herman Kofflard met een speciale aanbieding voor haar publiek en maakt haar toekomstplannen voor 2017 al bekend.

Op donderdagavond, 15 december 2016, brengt Gemengd Zangkoor Oosterheide(GZO) u in kerstsfeer met een intiem kerstconcert. U wordt verwelkomd met koffie en een kersttraktatie. Onze repetitieruimte (de aula van het Sint-Oelbertgymnasium) wordt omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal en na het concert gaan we met ons publiek naar de gezellige Agora (Grieks woord voor ontmoetingsplaats) in het Sint-Oelbertgymnasium waar de Glühwein klaarstaat.
Het belooft een mooie avond te worden met afwisselend kerstrepertoire, gedichten en samenzang. Dat alleen al is een goede reden om kaarten te reserveren voor slechts € 10,- per stuk, inclusief koffie vooraf en een drankje achteraf. Omdat dit het eerste concert is met onze dirigent, Herman Kofflard, hebben we een speciale aanbieding voor bezoekers van ons kerstconcert 2016.
Voor ‘Vrienden van GZO’ en voor wie vóór 5 december 2016 besluit om ‘Vriend van GZO’ te worden (dat kan al vanaf € 24,- per jaar), krijgt na betaling van de inleg voor 2017 een vrijkaart voor dit kerstconcert cadeau (zolang er entreekaarten beschikbaar zijn en onder de voorwaarde dat uw betaling binnen is voor 9 december 2016). Kijk voor meer informatie over ‘Vrienden van GZO’ op onze website onder Partners/Vrienden. Wacht niet te lang, want de aula biedt slechts plaats aan 200 bezoekers. Uiteraard kunt u ook entreekaarten kopen zonder Vriend van GZO te worden. Bent u benieuwd naar onze dirigent, kijkt u uit naar een sfeervol kerstconcert en wilt u verzekerd zijn van een entreekaartje, reserveer uw kaarten dan nu al via ons secretariaat: bestuur@gemengdzangkooroosterheide.nl

Herman Kofflard heeft een indrukwekkende staat van dienst in de muziekwereld, als docent en mentor van conservatoriumstudenten in Rotterdam en als artistiek leider van grote en kleine koren. Herman repeteert met ons op een prettige en voortvarende wijze. Hij haalt met gevarieerde oefeningen onze muzikale kwaliteiten naar boven en voegt deze samen tot een homogene, warme koorklank. De eerste resultaten van de samenwerking met Herman zijn veelbelovend.

Wilt u graag lid worden van ons koor? Dit kerstrepertoire biedt voor aspirant-leden een plezierige en laagdrempelige kennismaking met ons koor en onze dirigent. U kunt vrijblijvend enkele repetities bijwonen, voordat u besluit lid te worden. Alle partijen kunnen aanvulling gebruiken, maar wij zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen. Onze repetities zijn op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur met een kwartier pauze en een gezellige nazit tot 23.00 uur. Meldt u vooraf even aan via ons secretariaat (bestuur@gemengdzangkooroosterheide.nl).
Er wordt ook al hard gewerkt voor de toekomst. Op 19 november 2017 gaat GZO een concert uitvoeren in De Bussel, met een selectie van werken uit de Engelse Romantiek. Vanaf januari 2017 gaan de repetities daarvoor van start. We komen tegen die tijd met een aanbieding voor gastzangers, die dit graag als project willen oppakken. Ook voor nieuwe leden is dit een goed instroommoment.

Houd onze website www.gemengdzangkooroosterheide.nl en Weekblad Oosterhout in de gaten voor aanvullende informatie over aanvang en programma van ons Kerstconcert.


Meer informatie:
Contactformulier sturen aan de PR-functionaris van ons koor.

 

 

Reacties gesloten